23948sdkhjf

Expanderar i Europa

Bygger fler anläggningar i Slovenien för produktion av frekvensomriktare, servosystem och servomotorer.

Efter att ha påbörjat uppförandet av den första europeiska robotfabriken i Kočevje, Slovenien, fortsätter Yaskawa sin expansionsstrategi i Europa. Koncernen planerar att bygga fler anläggningar i Slovenien för produktion av frekvensomriktare, servosystem och servomotorer.

De första Motomanrobotarna som helt och hållet tillverkas i Europa kommer att rulla av produktionslinjen i Kočevje i slutet av 2018. Nu bygger Yaskawa fler produktionsanläggningar i Slovenien för att möta den växande efterfrågan även på automationsprodukter. De nya produktionsanläggningarna för tillverkning av frekvensomriktare, servosystem och servomotorer kommer att byggas nära den nya robotfabriken.

- Genom att utöka vår produktionskapacitet kan vi ytterligare förbättra försörjningsledet, korta ner våra ledtider och förbättra servicen för våra europeiska kunder, förklarar Manfred Stern, VD och koncernchef för Yaskawa Europe. Han tillägger att Yaskawas fabrik i Skottland (för servostationer och frekvensomriktare) kommer att fortsätta med nuvarande utnyttjandegrad för att möta en växande efterfrågan på deras automationsprodukter i Europa.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125