23948sdkhjf

40 miljoner komponenter levererade

Under de två senaste åren har Enviro levererat återvunnen kimrök till Volvo Cars via AnVa Polytechs miljögummi.

Över 40 miljoner komponenter har hittills installerats i Volvobilar över hela världen, skriver Enviro i ett pressmeddelande.

– Med två års leveranser till Volvo Cars är vår återvinnings- och produktionsanläggning en bra bit förbi nålsögat för industriella krav på kvalitet och leveranssäkerhet, säger Thomas Sörensson, vd för Enviro.

Efter att Volvo Cars godkände användandet av Enviros återvunna kimrök i början av 2016 har över 40 miljoner chassipluggar, karosspluggar och andra typer av komponenter, producerade av AnVa Polytech, levererats till biltillverkaren. Arbetet med att utöka produktsortimentet pågår.

– Idag levererar vi över 20 olika produktidentiteter med miljögummi och nyligen fick vi  kontrakt på ytterligare nya applikationer för kommande Volvomodeller. Avtalet med Volvo Cars sträcker sig flera år framåt och vi är den enda aktören som kan leverera återvunnen kimrök som lever upp till alla kvalitetskrav både från oss och Volvo Cars, säger Jan Bäckström, marknadschef för AnVa Polytech.

Förutom till Volvo Cars levererar AnVa Polytech även komponenter av miljögummi med Enviros kimrök till andra industrier, bland annat till en internationell rörtillverkare i form av tätningar och packningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094