23948sdkhjf

K 2019 öppet för registrering

Redan nu kan utställare från världens alla hörn registrera sig för världens största mässa för plast- och gummiindustrin, vilken tar fart först i oktober 2019.

Mässan spänner över ett stort antal kategorier som maskiner och utrustning, råvaror och tillsatser, halvfabrikat, tekniskt formgods och fiberarmerad plast.

-K har blivit den viktigaste informationsplattformen för designers, utvecklare och tillverkningsingenjörer från de flesta olika branscher, eftersom de kan vara säkra på att alltid lära sig nya sätt att använda plast och gummi vid denna händelse, säger Werner Matthias Dornscheidt, vd och koncernchef för arrangören Messe Düsseldorf.

Inför K 2019 kommer många nya användbara funktioner på internet att göra det enkelt för företag att registrera sig. Företag som ställde ut redan 2016 kan logga in med sina befintliga åtkomstuppgifter. Allt de behöver göra är att uppdatera registreringsformulär om någon data har ändrats.

Mässan äger rum den 16-23 oktober i Düsseldorfs mässcenter. Årets specialutställning har titeln "Plastics shape the future” och "Science Campus” är namnet på ett forum för utbyte om vetenskap och forskning.

Källa: Messe Düsseldorf

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078