23948sdkhjf

Finalisterna Plastovationer Awards 2017

Juryn har nu utsett finalisterna till årets Plastovationer Awards. I år är det elfte året tidningen Plastforum arrangerar konceptet och fler bidrag än någonsin har inkommit. 12 företag fördelat på fyra kategorier är nu klara för final. Finalisterna presenterar sina bidrag på Elmia Subcontractor den 15 november. Årets kategorier är Plastovationer, Design, Miljö och Ung Framtid.

Plastovationer Awards syftar genom sin årliga premiering av branschens främsta innovationer, uppmärksamma svensk plast- och gummiindustri som en av de absolut främsta. Plastforum har sedan 2006 delat ut utmärkelsen Plastovationer Awards till företag som har använt polymera material på ett sådant sätt att applikationen blivit kostnadseffektiv, livskraftig och hållbar.

Bakom Plastovationer Awards står tidningen Plastforum tillsammans med arrangemangets kategoripartners Polymercentrum, Innovations- och Kemiindustrierna i Sverige (IKEM), Swerea IVF samt kvällens middagspartner Elmia Polymer.

Finalisterna kommer att presenteras och ges möjlighet att berätta om sina innovationer på InnoDex scenen i hall C klockan 13.00. Själva prisutdelningen sker under kvällens Plastovationers Awards middag på restaurang Black & White på Elmia där finalister, juryn, branschorganisationer, partners och företagsledare med anknytning till plastbranschen är samlad.

På kvällen delar vi även ut Plastovationers Hederspris 2017, säger Malin Folkesson, chefredaktör för Plastforum. Dagen och kvällens moderator/konferencier är Jacob Albertsen, Nordiske Medier.

Årets finalister i respektive kategori är:

Plastovationer

Threespine, Välinge Innovation AB

Switch, Vigmed AB

Wellplast Soft, Wellplast AB

Plastovationer Miljö

Revolwe Surf Leash, Nordic Surf Development

CompoTherm (solfångare), CompoTherm AB

Biolite, Trifilon AB

Plastovationer Design

Proteskosmetik, Anatomic Studio

PAX Calima, PAX AB

C-Safe, Lumeo Technology  

Plastovationer Ung Framtid

Erik Svensson - Chalmers Tekniska Universitet

Maria Peshkova - Chalmers Tekniska Universitet

Victor Brickling och Victor Jönsson, Lunds Tekniska Högskola

En oberoende jury bestående av tidningen Plastforums chefredaktör och representanter från branschen, utser en vinnare i varje kategori.

Vinnarna och årets Hederpris delas ut vid kvällens branschmiddag på Restaurang Black & White, Elmia. Vill du komma? Boka din biljett här!

För mer information besök www.plastovationer.se

Varumärket Plastforum ingår i Mentor Communications AB, som ägs av Nordiske Medier och är ett av Skandinaviens största specialmediaföretag. Företaget täcker nordisk verksamhet med konstruktiva, pålitliga och oberoende nyheter med ett särskilt fokus på att vara väldigt nära de branscher vi har att göra med. I motsats till många andra medier skriver Nordiske Medier om både stora och små företag - såväl som politiska, kulturella och sociala frågor som påverkar verksamheten. Nordiske Medier publicerar några av Skandinaviens äldsta och mest lästa tidskrifter.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125