23948sdkhjf

En naturlig allians

Ägarna till Norsborgsföretaget Packningar och Plast AB har sålt sitt bolag till Beijer Tech.

-Vi har haft ett nära samarbete med Beijer Tech i snart 30 år. Vi har samma värderingar vad det gäller produktion i Sverige och tror på detta, säger Björn Breander, försäljningschef och delägare till Packningar och Plast AB, till Plastforum.

-För att vi som litet företag kunna uppnå detta så även i fortsättningen så kändes det som ett naturligt steg att alliera oss med Beijer Tech, säger han.

Packningar och Plast AB grundades 1984 och har sedan starten specialiserat sig på tillverkning och förädling av packningar, tätningar och plaster mot svensk. Omsättningen uppgick 2016 till cirka 20 miljoner kronor. Antalet anställda är 12 stycken. Företaget ägs av Björn Breander, Michael Rundqvist och Mats Lindberg.

Björn Breander tror att företaget när övertagandet är klart, kommer att slås samman med Beijer Tech i en ny och större produktionsenhet under ett och samma tak.

Beijer Tech är dotterbolag till den internationella industrigruppen Beijer Alma, med inriktning på komponent-tillverkning och industrihandel.

Övertagandet beräknas vara avslutat under andra kvartalet 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079