23948sdkhjf

Ikonbaserat system för pappersfri registrering

Ett nytt koncept för manövrering och visualisering av processdata har släppts på marknaden. Bakom konceptet står (...)
... Jumo Mät- och Reglerteknik. Det ikonbaserade systemet, Logoscreen 600, gör att det i de flesta fall behövs högst tre tryckningar för att visa önskade processdata.

Olika versioner av systemet finns tillgängliga för processdataregistrering. Basmodellen är en enhetsversion utan mätingång, där upp till 24 analoga och digitala processvärden mottas från externa system i slav- eller masterdriftläge, via Ethernet-gränssnitt med Modbus TCP eller RS485-gränssnitt med Modbus RTU.

De mest avancerade modellerna är varianter med tre eller sex universella analoga ingångar, två analoga utgångar, 12 digitala ingångar och 12 individuellt växlingsbara digitala in-/utgångar. De anslutna processignalerna visualiseras med standardmetoder och olika typer av diagram.

Inställningsprogrammet gör att användaren kan skapa upp till sex separata processkärmar, baserat på individuella behov. Flexibelt inställbar batch-registrering gör att viktiga produktionsdata lagras säkert och arkiveras för framtida spårning av produktionsprocesser. PC-programmet PCA3000 kan användas för utvärdering av data och kommunikationsprogramvaran PCC kan användas för datahämtning. /Jumo

Ikonbaserade registreringsinstrumentet Logoscreen 600
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094