23948sdkhjf

Impact Coating tar hem genombrottsorder

Som första kund inom strålkastarreflektorer till fordonsindustrin, har (...)
... slovenska företaget Iskra Mehanizmi beställt ett beläggningssystem från Impact Coatings till ett värde av sju miljoner kronor.

Det slovenska företaget har investerat i en InlineCoater 500 och Lean PVD-teknologi för att producera reflektorer. Slutkunden uppges vara ett välrenommerat europeiskt bilmärke.

Avtalet med företaget är en viktig genombrottsorder för Impact Coatings inom fordonsindustrin. Strålkastarreflektorer blir mer och mer avancerade och fyller viktiga roller både för bilars design och säkerhet.

Trenden är att bilens strålkastare består av moduler som innehåller många små reflektorer. Detta är en utmaning för traditionella tillverkningsmetoder, men passar bra för Impact Coatings Lean PVD-teknologi, där beläggningssystem för metallisering är nära integrerade med formsprutningen av plastreflektorer, skriver företaget i ett pressmeddelande.

-Vår strategi är att etablera oss som en dominerande aktör inom beläggning av reflektorer inom fordonsindustrin, säger Henrik Ljungcrantz, grundare och CTO på Impact Coatings.

https://youtu.be/QWddyzduV9M
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062