23948sdkhjf

Nilsson årets entreprenör i östra Sverige

Jacob Nilsson, ägare till Axjo Plastic AB, har utnämnts tilldelats EY Entrepreneur Of The Year, i regionen (...)
... östra Sverige. I sin motivering skriver juryn att Jacob Nilsson “med en kombination av kreativitet, tekniskt kunnande och stort mod, under hög risk brutit ny mark i en mogen och stillastående bransch. Med miljötänk, stor idérikedom och med ödmjuk samverkan med kunden har entreprenören, trots begränsad likviditet, skapat en tillväxtraket som under god lönsamhet rullats ut på flera kontinenter. Potentialen är oändlig och medan anbuden haglar jobbar entreprenören vidare i sitt livsverk med ett driv och en envishet som kännetecknar en genuin entreprenör”.

I sitt pressmeddelande skriver EY Entrepreneur, att Axjo Plastics, under Jacob Nilssons ledning gått från att vara legotillverkare till att fokusera på egna produkter. Verksamheten är främst inriktad på spolar och trummor som används för att förvara och transportera kabel och tråd i olika former.

Företaget har 55 anställda och omsätter 184 miljoner kronor.

Jacob Nilsson, ägare till Axjo Plastic AB i Gislaved, har utnämnts tilldelats EY Entrepreneur Of The Year, i östra Sverige. Foto: EY Entrepreneur.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062