23948sdkhjf

Raumedic omstrukturerar verksamheten

Leverantören av polymerbaserade komponenter och system, Raumedic slimmar sina affärsenheter.
Företagets ursprungliga tre affärsenheter har blivit två. Den ena, Tubing, kommer att fokusera på extruderad slag och den andra, Systems, kommer att inrikta sig på formsprutade komponenter och dess efterföljande processer. De nya affärsenheterna har redan skapats.

De senaste två åren har Raumedic AG expanderat och utvecklats på sina lokaliteter i Europa och Nordamerika. Vid huvudkontoret i tyska Helmbrechtshar företaget investerat närmare 26 miljoner euro i en ny byggnad med plats för administration, laboratorier och logistik samt en yta på 2250 kvadratmeter renrumsproduktion, klass 7.

I januari i år, etablerade företaget sin första produktionsanläggning i nordamerikanska Mills River i North Carolina. En investering på närmare 27 miljoner dollar.

Anläggning är specialiserad för tillverkning av polymerbaserade komponenter och system mot medicinteknik och läkemedelsindustrin. För att kunna serva branschen med kundanpassade produkter genom extrudering, formsprutning och montering, har Raumedic etablerat en ny organisation och struktur.

-Den nya strukturen garanterar att teknik, kvalitet och service som vi som en polymerspecialist för medicinsk teknik och läkemedelsindustri även i framtiden kommer att vara högt kvalificerad, och vi vara snabbt tillgängliga för våra kunder och deras produktidéer, säger Martin Bayer, vd för Raumedic AG, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109