23948sdkhjf

Generationsväxling på Engel

Peter Neumann, vd för Engel GmbH sedan flera år, tar i takt med 60-årsdag ett steg tillbaka. Stefan Engleder, teknisk chef och släkting i fjärde generationen till företagets grundare Ludwig Engel tar över posten som styrelseordförande i bolaget från den 1 december 2016.
Vid sidan av Stefan Engleder, som även fortsättningsvis kommer att vara chef för bolagets forskning coh utveckling, kommer den nya styrelsen att bestå av Christoph Steger (även han familjemedlem och ansvarig för försäljning, marknadsföring), Klaus Siegmund (ansvarig för finans, personal och IT) samt Joachim Metzmacher (divisionschef för tunga maskiner) för den globala produktionen.

-Tillsammans med mina kollegor i styrelsen, siktar vi på att fortsätta verksamheten i Dr Neumanns känsla och följa upp från där vi är idag, säger Stefan Engleder, i ett pressmeddelande.

Rollen som styrelseordförande tar Engleder över efter Birgitte Engleder. Peter Neumann kommer även fortsättningsvis att hålla kontakten med företaget efter den officiella överlämnandet, och även i framtiden stödja styrelsen med sin expertis vid behov. /Engel
Stefan Engleder tar över posten som styrelseordförande i Engel den 1 december 2016.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094