23948sdkhjf

Koncernchefen för Elos Medtech slutar

Johannes Lind-Widestam har valt att lämna sin anställning som vd och koncernchef för Elos Medtech. Processen med att hitta hans efterträdare har inletts.
Lind-Widestam lämnar koncernen vid halvårsskiftet. Fram tills dess kvarstår han i sin befattning, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Stig-Arne Blom, styrelsens ordförande tackar Lind-Widestam för den tid han verkat som koncernchef. Han har bland annat bidragit till förvärvet och integrationen av koncernens amerikanska dotterbolag Onyx Medical. Han har också fortsatt att driva utvecklingen av koncernen mot en fokuserad global medicinteknisk aktör.

- Jag är glad över att ha varit en del av Elos Medtech och den expansionsprocess som pågår. Jag är övertygad om att koncernen på ett framgångsrikt sätt även fortsättningsvis kommer att satsa på tillväxt, säger Lind-Widestam.

Elos Medtech arbetar med medicinteknikprodukter och komponenter som dentala och ortopediska implantat och instrument. Verksamheten bedrivs vid anläggningar i Sverige, Danmark, Kina och USA.

Koncernen omsätter ca 550 MSEK och har ungefär 520 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062