23948sdkhjf

Quiptec flyttar till egna och större lokaler

För drygt ett år sedan började trångboddheten göra sig gällande för Quiptec AB i Anderstorp. Då den hyrda lokalen inte gick att bygga ut, köpte företaget en fabrik på samma ort istället.
-I våras dök en lokal på 1000 kvadratmeter upp som vi tyckte var intressant. Vi har renoverat denna och flyttade in strax före jul, säger Andreas Bladh, som äger bolaget tillsammans med sin far Mikael Bladh.

De tidigare lokalerna på 400 kvadratmeter har varit på tok för små sedan länge, men nu finns ny fabriksyta att växa vidare på.

Hittills har kontorsdelen renoverats. Under våren ska även en yta rustas upp på vilken företaget ska ha en utställning med maskiner och utrustning i drift.

Under stora delar av året kommer företaget att fortsätta sitt arbete med att bygga om och installera utrustning för materialhantering, vid ett plastföretag i Götene.

Andra installationer under våren som är inplanerade är mindre system som ska bytas ut hos befintliga kunder, samt utrustning för hantering av biomaterial hos nya kunder, säger Andreas Bladh till Plastforum

-Det känns som om 2016 kommer att bli ett positiv år för oss, säger han.

Företaget levererar utrustning mot plast- och gummiindustrin från företag som Moretto, Wemo, Universal Robots, Mobergs, Centraction och Mafa.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078