23948sdkhjf

Erema etablerar dotterbolag i Ryssland

Den österrikiska tillverkaren av plaståtervinningssystem, Erema GmbH, etablera sig i Ryssland med eget dotterbolag, OOO Erema. Bolaget invigs i samband med mässan Interplastica i Moskva i slutet av januari 2016.
Kalojan Iliev, den man som sedan länge varit företagets representant i de tidigare Sovjet-republikerna förutom Baltikum har utsetts till det ryska dotterbolagets vd.

Den officiella presentationen av det nybildade dotterbolaget kommer att äga rum i Eremas monter på Interplastica Moskva den 28 till 31 januari 2016.

De tidigare Sovjet-republikerna (CIS) med närmare 268 miljoner invånarna och använder cirka 9,1 miljoner ton plast varje år, skriver Erema i ett pressmeddelande. Stora delar av denna plast återvinns för att i nästa steg bli till nya plastprodukter.

Sedan tidigare har utrustning för den här typen av verksamhet lämnat Österrike för leverans till regionen för närmare 1 miljard euro årligen.

-Med grundandet av ett eget dotterbolag, stärker vi vår närvaro i vad som är ett mycket stort område som på grund av sin historia som Sovjetunionen och med ryskan som utbrett språk representerar en region för sig, säger Kalojan Iliev. /Erema

Eremas huvudkontor i Ansfelden, Österrike.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094