23948sdkhjf

Ytterligare ett år till ända

Ett år till har gått snart och det är dags att på något sätt sammanfatta 2015. Det har för Plastforum varit ett väldigt spännande år, med utvecklingen och förnyelsen av vår digitala tidning med videos och filmklipp som jag hoppas Ni alla uppskattar. Har ni tips på förbättringar eller andra idéer så är ni alltid välkomna att höra av er till oss på redaktionen.

Men det har också varit en hel del bevakning, nyhetsrapportering, mässbesök och reportage ute hos er i plast-Sverige. Vi har anordnat seminarium i Båstad (vilket vi också kommer att göra nästa sommar) och vi har haft ett lyckat event med Plastovationer (som ni kan läsa mer om längre fram i detta nummer). Personligen så har jag fått träffa ännu fler av er fantastiska människor som är en del av den svenska plast-, gummi- och kompositindustrin. Och jag ser fram emot att få lära känna ännu fler av er och era företag bättre under nästa år.

2016 hoppas jag blir ett år då vi slipper läsa om plast som ett problem i samhället (tänker främst på plast i haven och dylikt), utan att man berättar om plasten som möjlighet i det hållbara samhället. Att man ger en rättvis och nyanserad bild av plast som material, inte som ett problem. Jag har sagt det förr och säger det igen, det är inte plasten i sig som är ett problem, det är människans beteende som ska bekämpas och förbättras, inte plasten. Årets sista nummer är klart, och jag hoppas att ni ska få er en bra läsupplevelse till livs.

Njut av lata dagar i julens och familjens tecken, och ta er gärna tid att läsa Plastforum under julledigheten. Så ses vi igen i spalterna 2016.

Till dess vill jag önska er alla, läsare, samarbetspartners, annonsörer en riktigt God jul och Ett Gott Nytt År.

Martin Dyberg Chefredaktör Plastforum
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125