23948sdkhjf

AB Jan O. Mattsson har fått ny ägare

Den 18 november 2015 förvärvade JOM Förvaltning AB 100 procent av aktierna i AB Jan O. Mattsson från bolagets tidigare vd och ägare Stig Brandt.
De nya ägarna är sedan tidigare anställda i bolaget; Göran Lidholm, Johan Åberg och Magnus Andersson. Plastforum har träffat Göran Lidholm som berättar att bolagsnamnet kommer att leva kvar. Däremot så kommer bolaget att styras upp och omstruktureras.

-Vårt mål är att vi ska bli en av de ledande aktörerna inom området distributionen av industriella plasthalvfabrikat igen, säger Göran Lidholm, företagets nye vd, marknads- och försäljningschef.

Vid sidan av att vara distributör av halvfabrikat i form av skivor och stänger i olika termoplaster, mjuk PVC och lite härdplaster, erbjuder företaget sedan länge även bearbetning. Lidholm berättar att företaget har en bearbetningsenhet i Estland. Vid enheten i Estland tillverkar företaget även en hel del prototyper.

Därutöver lägger Jan O. Mattsson ut arbete till olika samarbetspartners i Sverige, Tyskland, Kina med flera länder.
-Vi ska arbeta för att ta tillbaka den marknad vi tappat. I steg 2 ska vi utöka i Finland och Norge, säger Göran Lidholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078