23948sdkhjf

Polykemi ser positivt på de kommande åren

Optimismen spirar hos svenska kompounderingsföretaget Polykemi AB i Ystad som nyligen anordnade ett internationellt seminarium för sina medarbetare världen över.
Under dagarna tre samlade företagets sina medarbetare och utländska agenter från sammanlagt fjorton olika länder för att tillsammans analysera marknaden och finna nya möjligheter.

- Glädjande nog ser deltagarna positivt på framtiden. Det är egentligen enbart i Kina som vi får signaler om en något lugnare marknad. I övrigt spirar optimismen, säger Mattias Persson, försäljningschef på Polykemi.

Under seminariet framkom det positiva signaler, inte minst från södra Europa.

- I Spanien och Portugal ser vi betydligt ljusare på de närmaste åren än på mycket länge. Likaså fick vi positiva tongångar från Italien och övriga Europa. Nya spännande öppningar har också visat sig i såväl Turkiet som vår nya marknad i Mexico, säger Mattias Persson.

Inte heller i Kina ser företaget med några minskade volymer, trots den i dagsläget oroliga Kinesiska marknaden. Mattias Persson ser fortfarande mycket optimistiskt på utvecklingen i Kina. Företaget har nyligen byggt ut sin fabrik och därmed ökat sina produktionsmöjligheter.

Företaget ser även positivt på den svenska, nordiska och övriga europeiska marknaden det kommande året.

Mattias Persson , försäljningschef på Polykemi ser med stor tillförsikt på den framtida plastmarknaden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064