23948sdkhjf

Polyplank i rekonstruktion

Tingsrätten i Kalmar har godkänt styrelsen i Polyplank AB ansökan om rekonstruktion för moderbolaget Polyplank AB och det helägda dotterbolaget Fröseke Panel AB.
Den 14 april skrev Plastforum att Polyplank AB var på väg in i konkurs. Företaget bemötte då ryktet om att detta var falskt och att företaget var välmående. Vi har aldrig haft så mycket att göra som nu, sa företagets vd Bengt Nilsson då.

När Plastforum pratade med företagets vd Bengt Nilsson och majoritetsägare Leif Jilkén, för en kommentar kring ryktet, sa båda två att ryktet inte var sant.

-Verkligheten är den att vi faktiskt aldrig haft så mycket att göra som nu. Vi har aldrig haft så bra beläggning, sa Bengt Nilsson och tillade att företaget räknar med att visa svarta siffror i år.

Bolaget har nu ansökt och fått klartecken om en rekonstruktion för moderbolaget Polyplank AB och det helägda dotterbolaget Fröseke Panel AB.

I ett pressmeddelande skrivet företagets vd Bengt Nilsson att “en omfattande åtgärdsplan har tagits fram för att komma tillrätta med den problematik som finns i verksamheten. Planen syftar först till att komma tillrätta med de likviditetsproblem som finns genom en översyn av kostnader förenat med en bearbetning av marknaden för att öka omsättningen. Bolagen kommer därefter att vidta samlade åtgärder för att förbättra sin balansräkning och soliditet”, heter det i pressmeddelandet.

Läs mer om Polyplank.......

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063