23948sdkhjf

Bergo Flooring investerar för framtiden

Anderstorpsföretaget Bergo Flooring har har för avsikt att fördubbla sin omsättning från 2013 års nivå på cirka 30 miljoner kronor, till det dubbla år 2016.
För att klara detta har företaget investerat fem miljoner kronor i nya forsmsprutningsmaskiner, automationsutrustning och verktyg. Fyra personer har dessutom anställts under november och december.

Ambitionen är att öka personalstyrka ytterligare under nästa år i form av maskinställare och optimerare, som ska vara med och kvalitetssäkra, utveckla och automatisera verksamheten ytterligare.

- Vi är det lilla företaget, för att kunna agera fullgott på en snabbt växande exportmarknad, måste vi bli större och mindre sårbara, säger Eric Anderzon, vd för Bergo Flooring.

Anderzon säger vidare att företag har för avsikt att etablera ett försäljningsbolag i Warsaza, Polen i januari, “som det ser ut nu”.

Bergo Flooring producerar multifunktionella golvplattor i miljövänliga plastkompositer med inriktning mot segment som Home, Public, Sport, Event och Marine.

Läs mer om Bergo Flooring...
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125