23948sdkhjf

Lönne blir Brammer

Från 1 januari 2015 försvinner namnet Lönne Scandinavia, efter att Brmmer Group PLC i januari 2014 förvärvade Lönnekoncernen, görs nu sista steget i integrationen mellan de båda företagen.
- I snart 70 år har Lönne Scandinavia arbetat upp en stark ställning i den skandinaviska marknaden med en imponerande kundportfölj. Brammers strategi och ambition med förvärvet är att stärka och utveckla denna position ytterligare. Det är därför rätt att ändra namn till Brammer för att fullt integrera med Europas största aktör inom vår nisch, säger Jörgen Ottosson, chef över Brammer i Sverige.

Brammer etablerades 1920 och är en leverantör inom distribution av industriprodukter till eftermarknaden. Koncernen finns i 20 länder och omsätter närmare 9 miljarder kronor.

- Med namnbytet får Lönne en synlig tillhörighet med Brammerkoncernen. Samtidigt får Brammer en stark marknadsprofil i Norden, och namnbytet underlättar vidare utveckling och satsning i regionen. För existerande kunder ger namnbytet en fördel i form av full tillgång till Brammers kompetens och produktportfölj inom eftermarknad, säger Ottosson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062