23948sdkhjf

Spännande månader framför oss

När denna ledare skrivs är det tio dagar kvar av oktober. Den kommande November blir en spännande månad, på många sätt. Inte bara för att undertecknad fyller år utan mest för de stundande begivenheter som planeras på främst Elmia i Jönköping, och då tänker jag på underleverantörsmässan Subcontractor (11-14/11), där vi på Plastforum under första dagen, den 11 november, håller prisutdelning i Plastovationer. Många spännande bidrag har kommit in och det är en makalös blandning av allt från rena konsumentprodukter till energieffektiviseringar i plastföretag. I vår monter på mässan kommer ni hitta samtliga finalistbidrag, dit är ni hjärtligt välkomna att titta på dem, känna, klämma och studera närmare. Klockan 14 är det sedan dags för prisutdelning. Hoppas att just Du kan komma.

Men november månad bjuder också på en spännande dag i plaståtervinningens tecken, men nu är det Chalmers, Swerea, IKEM, CCR och Material Science, som arrangerar och bjuder in till en heldag om återvinning av plast, i Göteborg den 20:e.

Men det tar inte slut där, en vecka senare den 27:e, arrangerar SPIF i samarbete med Cefur och Polymercentrum ett seminarium om Bioplast och Biokompositer, i småländska Gislaved.

Så visst händer det saker i november. Dessutom utkommer ju Plastforums nr 7 med plansch om materialegenskaper. Den får Ni inte heller missa.

Slutligen har vi julmånaden, december kvar av 2014, och naturligtvis kommer Plastforum ut med ytterligare en utgåva då och till det har vi också vår omtyckta Plastkalender, där vi periodiskt listar de viktiga evenemang som sker i plastsektorn och som kommer vara av betydelse under kommande 2015. En plansch som helt klart är värd att sättas upp på kontoret, i fabriken eller var helst man finner det nödvändigt, gärna då tillsammans med planschen om materialegenskaper.

Vi ses på Elmia Subcontractor och på Plastovationer!

Martin Dyberg

Chefredaktör

Plastforum
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078