23948sdkhjf

Investerar 60 miljoner

Uddeholms AB i Hagfors fortsätter att investera för att möta framtidens krav gällande såväl materialegenskaper som kvalitet och utförande på sina verktygsstålprodukter.
Strax före jul togs beslut i styrelsen om strategiskt viktiga investeringar på 60 miljoner kronor under 2014, inom maskinbearbetning, lager och logistik.

I samarbete med sin nordiska säljorganisation har företaget arbetat fram ett förslag till ombyggnad och investering i ny maskinpark vilken ska möjliggöra kraftigt sänkta produktionskostnader och ledtider.

Arbetet med att i framtiden kunna leverera så kallade specialplattor både billigare och snabbare, men med bibehållen eller till och med högre kvalitet och tack vare detta höja försäljningsvolymerna på specialplattor, har redan påbörjats.

- Den nya satsningen på finbearbetat verktygsstål ger oss helt nya möjligheter att erbjuda våra kunder våra Uddeholmsstål i precis det utförande som krävs för varje jobb. Det innebär även att kvalitet, ledtid och service förbättras rejält vilket ger kostnadsbesparingar för våra kunder, kommenterar Andreas Johansson, chef för Uddeholm Svenska AB och ansvarig för försäljningen av Uddeholms material i Sverige, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109