23948sdkhjf

Nyfiken, vetgirig, lyhörd

Jag har varit tidningsmakare i nästan tretton år, på samma förlag som äger denna tidskrift, Mentor Communications, dock på en annan tidning som heter Recycling & Miljöteknik. Jag kommer att kombinera min tjänst på Recycling med samma tjänst på Plastforum (dock i mindre skala).

Min erfarenhet som publicist är relativt god, men dock är kunskapen om plast och plastbranschen ringa. Jag känner till en hel del om plaståtervinning, men där börjar och slutar också min vetskap om detta fantastiska material. Men jag har gått in i chefredaktörsrollen på Plastforum, med samma ledord, som jag en gång i tiden antog uppdraget på Recycling, med nyfikenhet, vetgirighet och lyhördhet. Jag har lärt mig att om man ska kunna göra något begripligt för en läsare av ett magasin som är teknikbaserat som Plastforum, måste man kunna och våga ställa de ”dumma” frågorna. En förutsättning för att jag ska kunna göra texterna och artiklarna begripliga och förstå alla sammanhang är att jag ställer frågor om och om igen till dess att jag hajat.

Jag vill lära mig om plastsektorn, om polypropen, additiver och granulat. För att kunna det krävs att jag är lyhörd, vetgirig och framför allt nyfiken. Jag ser fram emot att få knyta kontakter med er alla, såväl läsare som annonsörer, samarbetspartners, och kontakter.

Till dess att vi ses ute på mässor, era företag eller seminarier, önskar jag er alla en riktigt God jul och ett Gott Nytt År, med förhoppning om goda samarbeten även under 2014.

Martin Dyberg

Chefredaktör

Plastforum
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157