23948sdkhjf

Almi och Innovationsbron slås samman

Vid årsskiftet bildar Almi och Innovationsbron en gemensam organisation. Målet är en effektiv organisation som är lättillgänglig för alla entreprenörer.
Som ett led i att skapa en tydligare struktur för marknadskompletterande finansiering i tidiga skeden genomför regeringen en sammanslagning av Almi Företagspartner AB och Innovationsbron AB.
Sammanslagningen ska leda till en effektivare och mer tillgänglig organisation för både rådgivning och finansiering i tidiga skeden för innovation och tillväxt i hela landet.

Genom sammanslagningen så man bättre kunna ta vara på möjligheter till tillväxt och innovation i hela landet. Vidare koncentreras statens insatser till skeden och segment där det finns ett tydligt behov av marknadskompletterande finansiering.

Förändringen är också tänkt att öka kundnyttan genom att ett tydligare och mer tillgängligt system för tidigt riskkapital nu samlas hos en aktör.

Från årsskiftet samlas alltså de båda organisationernas utbud av tjänster i Almi Företagspartner AB, som då får fyra affärsområden; rådgivning, lån, riskkapital och inkubation.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094