23948sdkhjf

Mora of Sweden i samarbete med Rapala

Vinnaren av Plastovationer för sex år sedan, Mora of Sweden har sålt varumärket Mora Ice, till finska Rapala VMC. I varumärket ingår den familj av isborrar av plastkomposit, som Mora of Sweden vann Plastforums tävling Plastovationer med när den anordnades för första gången 2006.
Samarbetet med Rapala VMC avser försäljning av varumärket Mora Ice samt ett långsiktigt leveranssamarbete för isfiske globalt. Samarbetet har ingåtts för att säkerställa den långsiktiga position som tillverkare och leverantör av dessa produkter har på marknaden, samt för att befästa varumärket inom isfiske, skriver företaget i ett pressmeddelande.

-Vi tillverkar sedan tidigare skärkronorna av plastkomposit för deras räkning och kommer att plocka bort produkterna ur vårt sortiment till nästa säsong, säger Thomas Eriksson, sortimentschef hos Mora of Sweden till Plastforum.

-Rapala och Mora of Sweden har under flera år samarbetat framgångsrikt i Nordamerika och Skandinavien. Därför är detta samarbete ett naturligt steg för oss, säger Fredrik Skarp, vd hos Mora of Sweden.
/MF

Tore Norling, konstruktör hos Mora of Sweden tar emot Plastovationer 2006. Foto: Malin Folkesson
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081