23948sdkhjf

KD Feddersen expanderar i Danmark

Plast- och maskindistributören KD Feddersen Norden AB expanderar sin verksamhet i Danmark. Det i Värnamo baserade företaget kommer att sälja formsprutor och kringsutrustning från Negri Bossi och Piovan på den danska marknaden.
I många år har tyska KD Feddersen distribuerat plast från producenter som LyondellBasell, Ticona, Evonik och Dyneon i Danmark. Nu kommer det svenska dotterbolaget KD Feddersen Norden AB, som har lång erfarenhet som distributör av formsprutor och kringutrustning, att introducera Piovan och Negri Bossi på den Danska marknaden.
– Lokal närvaro har alltid varit viktigt för oss och är en av de viktigaste faktorerna för att kunna ge full support till våra danska kunder, skriver KD Feddersen i ett pressmeddelande.
De två producenter som nu lanseras i Danmark är Piovan, som tillverkar tork- och transportsystem, doserutrustning, tempereringsaggregat, kylmaskiner, kvarnar och mjukvaror.
Den andra är Negri Bossi som är en av Europas äldsta tillverkare av formsprutor och en av de leverantörer som driver på hårdast att utveckla maskiner med lågt energibehov.
KD Feddersen Norden AB grundades 1981 som Materialdepån Norden AB och har varit en del av plastdistributionsdivisionen hos KD Feddersen Group sedan 2007. Moderbolaget KD Feddersen GmbH & CO KG i Hamburg är specialiserat på distribution av tekniska termoplaster.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094