23948sdkhjf

SolidWorks-leverantörer går samman

Fem av Nordens största återförsäljare av SolidWorks går samman och bildar den gemensamma verksamheten PLM Group. Med drygt 100 anställda och en omsättning på 20 miljoner euro blir bolaget den största Nordiska leverantören av produktutvecklingslösningar och tjänster.
De fem SolidWorks-leverantörer som nu går samman är Solid Design House i Danmark, MP Engineering i Sverige, CadON i Finland, SIA CadON i Estland och CadOn Consulting Oü i Lettland. Tillsammans bildar bolagen PLM Group.
Med mer än 100 anställda och en omsättning på cirka 20 miljoner Euro, blir PLM Group den största Nordiska leverantören av produktutvecklingslösningar och tjänster. Företagets mjukvarulösningar och tillhörande tjänster används av mer än 3 500 små, medelstora och stora produktutvecklings- och produktionsföretag.
– Vi ser det som en naturlig utveckling för MP Engineering. Ett samgående med våra nordiska kollegor ger kunderna hos oss en ännu stabilare och bredare partner, konstaterar MP Engineerings VD Martin Poulsen i en kommentar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078