23948sdkhjf

Polykemi och Garo i samarbete för kostnadseffektiva material

Elinstallationstillverkaren Garo utvecklar sitt samarbete med Polykemi för att möta allt hårdare prispress. Kostnadseffektiva materialval ska göra Garo mer konkurrenskraftigt.
Garo tillverkar, utvecklar och marknadsför elektriskt installationsmaterial för den svenska och internationella marknaden.
– Garo säljer sina produkter i en stenhård konkurrens med andra tillverkare. Med hjälp av en tät dialog med Polykemi har man lyckats göra mer kostnadseffektiva materialval än vad andra tillverkare av motsvarande produkter har lyckats med. På så sätt hanterar Garo prispressen från marknaden betydligt bättre än många av konkurrenterna, säger Patrik Axrup, Polykemis marknadsavdelning.
– En annan avgörande faktor är att Garo på involverar oss mycket tidigt i samtliga nya projekt.
Att Garo utvecklar sitt samarbete med Polykemi har flera förklaringar.
– Det finns många skäl till att Polykemi är vår leverantör. Polykemi har sedan vi började vårt samarbete 2001, visat en suverän leverenssäkerhet. Det i sin tur ger oss en stor trygghet. Ett annat starkt skäl till att utvecklat samarbetet med Polykemi är företagets breda produktflora och Polykemis förmåga att möta våra krav, säger Åke Nydén, produktionsledare på Garo.
De två familjeägda företagen fortsätter kontinuerligt att vidareutveckla samarbetet.
– Det är oerhört viktigt att ha en nära relation för att kunna ge stöd under utvecklingsprocessen. Det är inte minst viktigt att vi kan bistå med smarta och miljöriktiga materialförslag, säger Henrik Eriksson, utvecklingschef på Polykemi.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062