23948sdkhjf

Visioner på K-mässan

”Visions in Polymers” blir temat för nästa K-mässa, den 27 oktober till 3 november 2010. En utställning i utställningen ska visa polymerernas användning om sådär 20 år. Temat ska arrangeras av branschorganisationen Plastics Europe och Messe Düsseldorf i samarbete. Hur kommer vardagslivet att se ut om 20 år? På vilket sätt bidrar plasterna till att lösa problem? Vilka applikationer som bara är idéer idag är förverkligade om två decennier?
Det är några frågor som specialutställningen ”Visions in Polymers” ska ge svar på när nästa K-mässa öppnar 2010. Tanken är att visa exempel på hur livet kan se ut om 20 år och vad plasterna bidrar med. Tonvikt läggs på energieffektivitet och resurshushållning.
Själva K-mässan ska däremot gå under mottot ”It’s K time!”, har arrangörskommittén nu bestämt. Den första tiden att hålla reda på blir den 31 maj nästa år. Då går nämligen anmälningstiden ut för utställare till mässan 2010. Som vanligt räknar Messe Düsseldorf med att K-mässan bli fulltecknad och att många utställare snällt får ställa sig på väntelista för att komma med.
Senast det begav sig, 2007, lockade K-mässan 3 130 utställare och 242 000 besökare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.069