23948sdkhjf

Lyhörd dialog är framtiden för SolidWorks

Bli inte kär i tekniken - for att lyckas i framtiden krävs en fortsatt tät och lyhörd dialog med kunderna, fastslog SolidWorks chef Jeff Ray under sitt inledningsanförande vid det årliga konventet som denna gång hölls I San Diego, USA.
Han passade också på att ge några snabba glimtar av vad den närmaste framtiden kommer att erbjuda inom CAD-området. Kommunikation via webben i form av att köra applikationer via en webbsida kommer att öka starkt och en standardisering är på väg. Nya möjligheter att dela information utkristalliseras.
Andra framtida trender inom CAD-området handlar generellt om öppna källkoder, videospelskvalitet på återgivningen och ett utbrett användande av 3D-printing. Utbildning och support bibehåller sin framskjutande roll for SolidWorks, som passade på att presentera olika strategier for att locka ungdomar över hela världen att inse att konstruktion och design är spännande.
Jeff Ray berättade att SolidWorks fokus kommer fortsatt att ligga på den grundläggande plattformen. Arbetet fortskrider med att öka hastigheten, göra systemet än mer lätt att använda, att skapa ett ännu effektivare datautbyte och en allt högre tillförlitlighet.
Det nya användargränssnittet som presenterats i SolidWorks 2008 är ett viktigt steg i detta arbete, och innehåller kraftfulla anpassningar och förenklingar.
Utmaningen är att få gamla sanningar att bli ännu bättre, att förfina befintliga koder hellre än att skapa helt nya features, understryker Jeff Ray.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078