23948sdkhjf

Intresset stort för tysk kompositmässa

Besökarna svek inte tyska kompositmässan Composites Europe. Fjolårets besökarantal på 3700 stycken slogs med råge. Mårten Heslyk från Applicator System AB och Malin Thor från Syrgis Performance Initiators AB var båda nöjda med trycket i gångarna som tog fart på allvar dag två.
Composites Europe är en ny mässa och forum för kompositer, teknologier och applikationer som välkomnats av den europeiska kompositindustrin. Mässan, som anordnades för andra gången, pågick i tre dagar och attraherade knappt 4200 besökare. Antalet utställare var 200 fördelat på knappt tjugo länder. Platsen var Stuttgarts nya mässhallar.
För besökaren som ville gå mer in på djupet fanns ett produktdemonstationsområde där exempel på applikationer tillämpningar visades. Här gjordes även en del live-demonstrationer.
AVK – Industievereinigung Verstärkte Kunststoffe e.V. visade upp de vinnande bidragen i Innovation Award 2007. Den officiella prisceremonin hölls i samband med AVKs konferens som arrangerades parallellt med mässan.

Material, teknologier och applikationer slogs om utrymmet vid Composites Europe i Stuttgart.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078