23948sdkhjf

Högt tryck på Elmia Subcontractor

När Elmia Subcontractor avslutades i fredags hade nästan 15 000 besökare tagit del av upplevelserna på mässgolvet. Men trycket på en monterplats var högt, ungefär 150 företag fick inte plats bland de cirka 1 200 utställarna.
LÄS ÄVEN
» Fullbokat på Elmia Subcontractor
» Elmia Subcontractor ger sig ut på turné till Kina
» Elmia Subcontractor 2006 avslutadJonas Ekeroth, projektledare för Elmia Subcontractor, är nöjd med utfallet. Att antalet besökare är marginellt färre än förra året spelar ingen större roll.
- Det intressanta är inte antalet utan vilka som kommer. Nu kan man inte veta säkert ännu, men känslan är att årets besökare varit väldigt, väldigt bra.
Vilka fokus som mässan har bestäms genom att man stämmer av vilka frågor som är mest prioriterade just nu med de svenska utställarna. Årets mässa koncentrerade sig därför på kompetensförsörjning, nya marknader och miljön.
- De tre ämnena hade vi i år som tema på lite olika sätt. När vi fick reda på att nya marknader var så pass intressant för utställarna har vi satt fokus på det vi kallar Elmia Subcontractor on Tour, en samlingsmonter i Leipzig och, på mässan, en dag med Exportrådet som dragplåster något som gick jättebra, menar Jonas Ekeroth.
Om det var en riktigt lyckad mässa vet man enligt Ekeroth först när man får reda på hur mycket affärer som har gjorts upp. Men det finns en enskild aktivitet som han gärna vill lyfta fram.
- Utan att tveka så är vi väldigt, väldigt glada för Matchmaking: b2fair och Automotive Supplier Days.
Nästa Elmia Subcontractor anordnas den 11 till 14 november 2008.

Foto: Elmia Subcontractor

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062