23948sdkhjf

Plastovationer!-pris stulet

Vandringspriset till Plastforums tävling Plastovationer! har stulits. Under mässan Nordic Rail på Elmia i Jönköping stals det stora vandringspriset i plast. Polisen har inget spår efter förövaren.

Det var natten till fredagen förra veckan som vandringspriset till Plastovationer! försvann från Swedish Cable Channel Systems monter på Nordic Rail-mässan på Elmia.
– Vi blev väldigt förvånade när vi insåg att priset var borta, säger SCCS VD Claes Eliasson. Det fanns många andra stöldbegärliga saker både i vår monter och i montrar runtomkring men det var bara vandringspriset som var försvunnet.
Stölden har polisanmälts men polisen har inga spår att gå efter.
– Det är naturligtvis väldigt trist att vandringspriset har försvunnit, konstaterar Plastforums chefredaktör Peter Schulz. Det kan ju knappast ha något värde för någon annan än den som vunnit Plastovationer!
– Om någon känner till var priset nu kan finnas är vi oerhört tacksamma att få veta det. Själva pokalen är handgjord och har inbyggd belysning, vilket gör att det kommer att bli dyrt att tillverka ett nytt pris.
Vinnare av Plastovationer! 2007 är OFK Plast AB, som tillsammans med SCCS utvecklat ett kabellock av träfiberkompositer. Vandringspriset delades ut på Plastdagarna i början av oktober, veckan innan det stals från Nordic Rails monter.

Så här ser det nu stulna vandringspriset till Plastovationer! ut. Foto: Malin Folkesson

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079