23948sdkhjf

Projektledaren: Lyckat arrangemang och nöjda utställare

-Vi ser redan fram emot 2026 års mässa. Flera har varit i kontakt med oss direkt och vill boka till nästa mässa, såväl årets utställare som nya intressanta företag, uppger en nöjd Bengt Johansson, en Elmia Produktionsmässors två projektledare.

Produktionsmässorna arrangerades den 14 till 17 maj 2024. Totalt hade Polymer- och 3D-mässan 6403 besök, vilket enligt arrangören är mer än en fördubbling jämfört med när mässan arrangerades 2022. Bengt Johansson kallar det för en succé. Verktygsmässan hade 12 308 besök och Automation 11 149 besök. 

– Vi hade som mål att locka fler besökare från våra grannländer än tidigare år, och det ser vi att vi lyckades med. Vi hade besök från hela 18 länder, säger Bengt Johansson.

Han säger att de är otroligt nöjda att ha kunnat ha samtliga av Plastmaskingruppens medlemmar på plats på Elmia Polymer, samtligt som de hade en bredd på mässan med materialleverantörer och verktygsmakare. Vidare anser han att Spif presenterade ett intressant program på Hållbaren med såväl nationella som internationella föredragshållare med aktuella ämnen.

Nästa gång mässkonceptet arrangeras är den 19 till 22 maj 2026.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094