23948sdkhjf

Helelektrisk extruderings- formblåsningsmaskin ser dagens ljus

R&B Plastics Machinery demonstrerar sin senaste helelektriska extruderingsformblåsningsmaskin, EBM, i sin monter på NPE 2024 den 6-10 maj i Orlando, Florida.

Modellen som är på plats är nya RBS-E550D. I montern visar tillverkaren även sin senaste enkelskruvsextruder ur MAX-serien.

Den helelektriska blåsmaskinen RBS-E550D, kommer att vara konfigurerad med ett 2x250 millimeters treskiktsmunstycke med individuella servoelektriska väggtjockleksstyrningar från W. Müller. Mellan huvudextrudern och dyshuvudet finns även W. Müllers nya smältfiltreringsteknologi, WM-096 Manual Screen Changer System.

Den nya modellen är den första R&B:s maskinserie som är utrustad med Yaskawa X servomotorer och drivenheter. Servomotorerna och styrenheterna erbjuder några av de snabbaste och smidigaste maskinrörelserna som finns tillgängliga i branschen, uppger företaget. Den helelektriska skytteln erbjuder “avskäggning” i maskinen med borttagning av materialöverskott i mitten av maskinen.

I sitt sortiment har R&B både hydrauliska och hybrida ackumulatorformblåsningsmaskiner med olika enkel- och dubbelhuvudkonfigurationer.

Artikeln är en del av vårt tema om Tekniknytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.406