23948sdkhjf

Generation 4 kliver på familjetåget

Familjeföretaget Reifenhäuser är redo att ta i den fjärde generationen och nya kunskaper till familjeföretaget.

Det är Jan Karnath, brorson till Bernd Reifenhäuser (vd) och Ulrich Reifenhäuser (säkerhetschef) som nu går in i bolaget. Karnath är den första representanten för den fjärde generationen som går in i koncernens operativa verksamhet. Jan Karnath tillträder som företagets första chef med ansvar för koncernens digitala transformation.

I sin nya position som Chief Digital Officer ansvarar Jan Karnath för den strategiska och operativa utvecklingen av alla Reifenhäuser-enheter vars affärsmodell är baserad på digitala produkter: Teknikstarten RE: GmbH, som är specialiserad på att koppla ihop hela produktionsanläggningar, AR:DEL, Reifenhäusers digitala utbildnings- och lärplattform, och R-Cycle, det digitala produktpasset för hållbara förpackningar.

– Som aktieägare har jag följt Reifenhäusers utveckling i många år. Jag är desto mer glad över att jag nu aktivt kan forma familjeföretagets framtid med min expertis. Vårt mål är att ytterligare utöka vår digitala portfölj och ge våra kunder ett försprång när det gäller effektivitet, transparens och kvalitet, säger Jan Karnath.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126