23948sdkhjf

Gröna lösningar och hållbara plaster

Hållbarhet och gröna lösningar mot en rad olika industrier kommer lyftas fram i Biesterfeld Nordic:s monter. Peter Eriksson, vd för den nordiska distributören, säger att material för olika högteknologiska lösningar också kommer att stor synlighet.

– Under året har blivit distributör för Celanese i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Baltikum. Det är första gången som Biesterfeld har den portföljen i alla länder globalt sett, säger Peter Eriksson och tillägger att de kommer att trycka på detta.

Biesterfeld Nordic har inte för avsikt att överge distributionen av basplaster, men har påbörjat profileringen att i större utsträckning distribuera mer tekniska plaster.

I montern kommer det finnas representanter så väl från huvudkontoret i Tyskland som leverantörer och produktchefer för några av ”hightech” plasterna.

Peter Eriksson säger att distributören fortfarande har en bra orderingång och har haft en stark inledning på året. Största problemet för dem är förseningarna med anledning av containertransporten som inte längre går via Röda havet.

Monter: C01:07

Artikeln är en del av vårt tema om Produktionsmässor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079