23948sdkhjf

Feddersen i samarbete kring digital upphandlingslösning

K.D. Feddersen Group moderbolag har undertecknat ett samarbetsavtal med Toolplace GmbH. Toolplace utvecklar digitala lösningar och driver en digital plattform som kopplar samman formsprutningsföretag och verktygstillverkare. 

Enligt Toolplace möjliggör plattformen det för formtillverkare, som är registrerade på plattformen, att på ett lättare sätt komma i kontakt med nya kunder.

– Den digitala upphandlingslösningen frigör kapacitet för våra kunders medarbetare så att de kan fokusera på andra projekt. Samtidigt ger användningen av vår leverantörspool en bred inblick i marknaden vad gäller priser, leveranstider och tekniska lösningar, vilket ökar möjligheten för formsprutningsföretag att vinna nya projekt, säger Christian Goetze, grundare och vd för Toolplace.

Toolplace leverantörspool inkluderar formtillverkare för alla sektorer som: fordon, konsument, industri, vitvaror, medicin eller möbler.

– I Feddersen Group har vi hittat en partner som liksom vi tänker innovativt, är intensivt engagerad i digitaliseringen och vill flytta fram plastindustrin", säger Christian Goetze.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078