23948sdkhjf

Sverige inryms i utökat partnerskap

Schweiziska AOC och tyska Büfa har utökat sitt distributionssamarbete i Skandinavien genom att även lyfta in Sverige i Büfa Composites Nordics. Avtalet kommer att göra det möjligt för kunder i regionen att få bättre tillgång till parternas utbud av hartser, gelcoats och tillbehör.

Büfa Composite Systems har köpt hartser från AOC i mer än 50 år och bearbetat dem till skräddarsydda reaktiva hartsspecialiteter och kompletta lösningar. Parterna har ett mångårigt försäljnings- och distributionssamarbete i ett flertal europeiska länder som Tyskland, Schweiz, Österrike, Polen, Baltikum, Spanien och Portugal, Belgien, Nederländerna, Finland, Storbritannien och Irland.

I april 2023 utökades samarbetet till att även omfatta Österrike och sydöstra Europa och nu utökas det även med AOC på den skandinaviska marknaden. Framöver kommer Büfa och AOC:s portföljer inte bara tillgängliga i Finland utan även i Sverige genom Büfa Composites Nordics Oy.

På Büfa Composites Nordics Oy kommer Sami Partio att fortsätta att stödja kunder i Finland, medan Olle Johnsson tar på sig det nya ansvaret för distributionsverksamheten i Sverige och för Büfas specialiteter i Norge.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125