23948sdkhjf

Seminarium, mingel och hockey

Lokalen var välfylld när Resinex, Engel och Labotek arrangerade sitt gemensamma hockeyevent i Husqvarna Garden, den 29 februari. Tretton gånger har det arrangerats varav tio tillsammans med Engel och fyra med Labotek.

Totalt var knappt 120 personer på plats, varav 85 kunder, för att ta del av föredrag om medicinska lösningar och hållbarhet av Milene Madden från Resinex. Formsprutning i framtiden av Hannes Zach från Engel Austria. Frikyla och Transport/Tork av Viktor Nilsson från Labotek mer flera föredrag.

I sitt föredrag om hur AI kommer förändra affärsverksamheten inom formsprutning, sa Hannes Zach att AI är en realitet för de flesta tillverkare redan idag, att data är en grund och måste vara korrekt för att AI ska generera effektfulla insikter samt att AI är inte är en ersättning för tillverkarnas expertis men att det kan hjälpa företag att skala deras kunnande.

Martin Palmer från Resinex lyfte fram det faktum att Resinex erbjuder sina kunder simulering med exempelvis Moldflow, som en fri service.

Innan kvällens middag, serverad i hockeyarenans restaurang och HV-soffa gästades seminariet av Johan Lindbom, huvudtränare för HV71, som berättade om laget, kvällens match mot MODO och det tuffa läge som klubben just nu är befinner sig i.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078