23948sdkhjf

Trelleborg tillsätter ny chef för affärsområdet Sealing Solutions

Inom ramen för den strategiska omorganisation som Trelleborg AB ska genomföra har Jürgen Bosch utsetts till ny affärsområdeschef för Trelleborg Sealing Solutions. 

Bosch tillträder den 1 april 2024 och tar samtidigt steget in i koncernledningen. Jürgen Bosch är idag ansvarig för den globala flygverksamheten och industrisegmentet i Europa inom Sealing Solutions.

Jürgen Bosch ersätter Peter Hahn som efter 23 år på Trelleborg, valt att fortsätta arbeta för koncernen i en ny roll som senior rådgivare med fokus på utvecklingsprojekt.

– Jürgen Bosch kommer fortsätta affärsområdets tillväxtresa, som sker inom exempelvis industrier som flyg, halvledare, livsmedelsbearbetning, robotisering och automatisering. En viktig uppgift blir också att realisera de fulla synergierna från de senaste förvärven, säger Peter Nilsson, vd och koncernchef på Trelleborg.

Trelleborgkoncernen har tidigare kommunicerat beslutet att etablera ett nytt affärsområde, Medical Solutions. Det nya affärsområdet kommer att utgöras av verksamheterna inom hälsovård & medicinteknik inom Trelleborg Sealing Solutions, inklusive det avtalade förvärvet av Baron Group.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094