23948sdkhjf

KraussMaffei uppdaterar sin serie av dubbelskruvsextrudrar

Dubbelskruvsextrudern ZE 28 har berikats med nya funktioner fått ett separerat kontrollskåp samt en rad nya positioner på operatörspanelen.

Dubbelskruvsextrudern ingång i KraussMaffei:s serie BluePower, vilken enligt KM är känd för sin energieffektivitet. Extrudern, vilken kan användas för produktion av små volymer eller laboratorielinje, uppdaterades nyligen sett till sin design.

Extrudern har ett förhållande mellan ytterdiameter och innerdiameter (OD/ID) med fri volym på 1,65 och ett L:D-förhållande som sträcker sig från 32:1 till 64:1.

Den uppdaterade extrudertypen har en rad nya funktioner som: Nya funktioner som inkluderar en förbättrad huvuddesign som förenklar rengöring, samt ett separerat kontrollskåp som förbättrar skyddet av den elektriska utrustningen. Standardversionen har även två tillagda optioner på manöverpanelen, vilket gör att maskinen kan manövreras både från vänster och höger sida.

Maskinen är utrustad med KraussMaffeis Control HMI-mjukvara, som ger steg-för-steg-instruktioner för processen som att starta produktionslinjen eller stänga av den. Dessutom kan gemensamma uppströms- och nedströmssystem integreras i det nya styrsystemet.

Artikeln är en del av vårt tema om Tekniknytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095