23948sdkhjf

Endast elektriskt hos SHI

I sin monter på kommer Sumitomo Demag, SHI, att ha 100 procent elektriska maskiner. Åtta modeller kommer att presenteras, varav fyra i olika partners montrar. I maskinerna kommer applikationer att produceras för en rad olika tillverkningssektorer. Ett särskilt fokus kommer ligga på automation och LSR.

En av formsprutningsmaskinerna på plats är IntElect S för tunnväggiga förpackningar. Lanseringen av IntElectS, med 220 ton låskraft, för förpackningssektorn är en av huvudhöjdpunkterna i montern. Maskinen är speciellt utformad för att producera förpackningsartiklar med snäva toleranser och tunna väggar, med insprutningshastigheter som når 350 mm/s. På mässan kommer SHI att tillverka IML-lock, med en injektionsvikt på 28 gram för 500 ml margarinförpackningar, med hjälp av en 4-kavitetsform från Bazigos. Materialet är en polypropen från Borealis, med en 100 procent återvinningsbar monomer.

I SHI partner Campetells monter visas snabbcykelhybriden El-Exis SP 250, i vilken företaget producerar krukor för trädgårdsväxter. Maskinen kommer att utrustas med en 6-kavitetsform från Glaroform.

I egna montern visar SHI även LSR-sprutning i en helelektrisk IntelElect 180/570-250. På en cykeltid på bara 19 sekunder kommer maskinen utrustad med LSR-paketet att producera 15-grams tätningar med precision och stabilitet i ett verktyg med 256 kaviteter från Rico.

Artikeln är en del av vårt tema om Fakuma 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062