23948sdkhjf

Extrudering och pultrudering i strålkastarljuset

Maskintillverkaren Feddem GmbH visar sin senaste version av extrudern FED 43 MTS med tillhörande utrustning i sin monter (A6-6217) på Fakuma.

Extrudern är tillgänglig med upp till 157 kW drivkraft. Bearbetningslängden för extrudern visas med dess baslängd på 32 L/D. Det finns möjlighet att utöka extrudern med fästbara förlängningar i olika längder. En 10 L/D-förlängning visas i montern.

Den senaste versionen av den vakuumassisterade sidomatningsenheten FSB-V, visas och är utrustat med ett visningsfönster. Detta möjliggör en direkt observation av flödesmönster inom enheten under bearbetning av lätta fyllmedel och påskyndar justeringar av enhetsparametrar för optimering.

Feddem erbjuder också LFT-pultrusionslinjer för att producera LFT-G-granulat (långfiberarmerad termoplastgranulat). Enligt Feddem tar deras pultruderingslinjer en betydligt mindre golvyta i anspråk än en konventionell blandningslinje med liknande genomströmning. Linjerna är konstruerade så att åtkomsten är direkt och snabb vid underhållsarbete.

Artikeln är en del av vårt tema om Fakuma 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.129