23948sdkhjf

Jubileum med oktoberfest-tema

Den 7 september bjöd Rafo AB in kunder till sitt huvudkontor i Mariestad för att fira Arburg - Heal Company 100 år. 60 besökare var på plats.

Temat för dagen var oktoberfest. Rafo-gänget hade inte snålat med utsmyckningen, som traditionsenligt bestod av tyska oktoberfestflaggor och utvalda väggkulörer, samt att personalen på plats gick med lederhosen, skjorta och hatt. 

Dagen inleddes med en företagspresentation om Rafo där Anders Jungert berättade om Rafos historia. Johan Gotthardsson presenterade Arburgs webbaserade kundportal vid namn arburgXworld. På plats, dagen till ära, var Benjamin Franz och Raphael Bucher ifrån Arburgs huvudkontor i Lossburg, Tyskland.

Herrarna Franz och Bucher berättade om Arburgs historia, dess modellprogram och nya maskinstyrning Gestica.

Under dagen premiärvisades även nya Arburg 470H i Comfort. En formsprutningsmaskin i hybridutförande med nya Gestica styrningen.

Senare under dagen presenterade Hans-Jörgen Olsson från BTS Nordic AB dess sortiment av kvarnar, torkar, sugar och kranar. Lasse Aronson från Hexpol TPE AB höll en föreläsning om Hexpol på temat Grönt tänk och plastmaterial. Thomas Salomonson och Martin Eskilheed ifrån Wemo visade roboten Wemo 6-5eDesign med ny styrning. Dagen rundades av med liveband, mat och dryck allt insvept i sann oktoberfestanda.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078