23948sdkhjf

Digitalt verktyg för enklare val av rätt pigmenttyp

Sun Chemical, en global tillverkare av högpresterande pigment och preperat för beläggningar och plaster, har utvecklat självbetjäningsplattformen Pigment Finder, för att underlätta för kund att hitta rätt pigmenttyp för en given applikation. Sun Chemicals produkter distribueras av Bjørn Thorsen A/S i Norden och Baltikum.

Kunder som registrerat sig och godkänts av Sun Chemical, kan med verktyget navigera genom tusentals pigment och hitta exakt de pigment kunden behöver för sina skräddarsydda behov.

Självbetjäningsplattformen gör det möjligt för användaren att söka och jämföra produkter och få tillgång till teknisk produktinformation, datablad och pigmentcertifikat. Vid användning matar användaren in sina specifika krav, inklusive färgrymd, appliceringsmetod och önskade egenskaper. 

När användaren skickar in dessa indata, använder Pigment Finder sin databas med pigment och relaterad information. Databasen begränsar snabbt alternativen och ger användaren ett urval av pigment som bäst matchar dess kriterier. Denna process eliminerar behovet av tidskrävande försök och fel, vilket gör det möjligt för användaren att fatta välgrundade beslut snabbt och effektivt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094