23948sdkhjf

Polykemis enhet nr 2 invigd i Chongqing, Kina

Den nya produktionsanläggningen i Chongqing, Kina, som Polykemi Compounds uppförde strax före sommaren, har invigts med en stor ceremoni. I ceremonin deltog medlemmar och gäster från olika partier och kommittéer från distriktet, chefer och medarbetare från Polykemi Kina samt representanter från Polykemis huvudkontor i Ystad.

Representanter från Polykemis huvudkontor i Ystad var Gustav Hugoson och Herman Hugosson från den tredje generationens ägare av familjeföretaget. De höll ett tal där de tackade den kinesiska ledningsgruppen och alla anställda för deras hårda arbete och väl genomförda projekt.

Magnus Lindahl, vd för Polykemi Asia Pacific, höll ett tal där han tackade Jiangjindistriktet och Shuangfu Industrial Park för deras samarbete och fulla stöd i projektet. Han talade också om den strategiska utvecklingen av Polykemi Group i Kina.

Polykemis kontor i Chongqing upprättades 2010 för att utveckla verksamheten i sydvästra Kina.

– Vi har samarbetat med vissa kunder inom fordonsindustrin i mer än ett decennium. Deras utveckling har bidragit till en ökad industri för fordonsdelar i de omgivande områdena. Med denna andra fabrik kan vi nu möta efterfrågan och erbjuda lokala tjänster för kunder i sydvästra Kina, sa Magnus Lindahl bland annat i sitt tal.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078