23948sdkhjf

Polykemi har invigt sin USA-enhet

Polykemikoncernen invigde före sommaren, sin femte tillverkningsenhet. Enheten, vilken ligger i Gastonia, USA, är den första på nordamerikansk mark och innebär att koncernen nu har egen produktion inte bara i Europa och Asien utan även i USA. 

I samband med invigningen av den nya fabriken passade man även på att i Gastonia fira 10-årsjubileum av dotterbolaget Polykemi Inc. med mat, musik och rundvisning för de inbjudna gästerna.

– Vi är många som arbetat tillsammans under lång tid för att färdigställa anläggningen. Äntligen fick vi visa upp den för såväl kunder som leverantörer, men även för kollegorna från Sverige som hjälpt till under projektets gång, säger Johan Hugoson, vd för Polykemi Inc.

Vid tillverkningsenheten i Gastonia har Polykemi som mål att tillverka och leverera kundanpassade plastkompound, baserade på både nyvara och återvunna material, världen över.

– Etableringen av den nya fabriken har fört oss närmre våra kunder vilket har gett både oss och kunderna en ännu större trygghet för utökat samarbete. Vi har redan sett en stor ökning i materialförfrågningar och ökat intresse för våra produkter, särskilt de som innehåller högkvalitativa återvunna råvaror, säger Hugoson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.098