23948sdkhjf

Molnbaserad rapportering för enkel spårning

Hexagon Manufacturing Intelligence har lanserat en molnbaserad mjukvara för rapportering av mätdata för kvalitetsexperter och tillverkare. Mjukvaran hjälper användare att automatiskt samla in och bearbeta realtidsdata, så att tillverkningsteamen snabbt kan analysera och rapportera om viktiga mätvärden för kvalitetskontroll och lösa eventuella problem tidigare. 

Metrology Reporting, en Nexus-app, använder Hexagons plattform för att hjälpa företag att låsa upp outnyttjade mätdata från sin utrustning, identifiera problem med toleranser och spåra problem med en viss del till ett sats-ID för att få en bättre förståelse för problemet och ge en snabb lösning. Användare med olika erfarenhet kan ta del av mätdata i molnet. 

Möjlighet finns att bjuda in externa användare att få tillgång till en skrivskyddad rapport i realtid via Nexus, vilket effektiviserar efterlevnadsrapporteringen och granskningar med kunder eller leverantörer.

Appen ansluter mjukvaran till vanliga mätmjukvaror som Hexagons PC-dmis och Quindos och stödjer även tredjepartsresurser.

I Sverige representeras Hexagon av Hexagon Metrology Nordic AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08