23948sdkhjf

Formnext öppnar för årets Start-up utmaning

Mässan arrangeras i år för nionde året i rad. Precis som tidigare sätter mässarrangören Mesago, inför mässan,  strålkastarljuset Formnext Start-up Challenge. Det är en tävling för unga och innovativa företag från den additiva tillverknings-världen. 

Utmaningen belönar nya, kreativa och livskraftiga affärsidéer, där hållbarhet också spelar en avgörande roll. Ansökningar kan från nu skickas in från företag som inte är äldre än fem år, och med en årlig försäljning på mindre än 10 miljoner euro. Sista anmälningsdagen är den 14 juli 2023.

Utmaningen ger nya företag möjlighet att visa upp vad de gör i samband med mässan den 7 till 10 november i Frankfurt, Tyskland.

– Formnext Start-up Challenge syftar till att stödja unga företag på lång sikt. Vi erbjuder vinnarna ett mycket attraktivt paket som gör det möjligt för dem att visa upp vad de gör tillsammans med eliten i den globala AM-världen och sätta ny fart på den internationella tillverkningsindustrin, säger Sascha F. Wenzler, vice vd för Formnext hos arrangören Mesago Messe Frankfurt GmbH.

Tidigare vinnare är 3Yourmind, Dyemansion, Kumovis, Sinterit, Trinckle 3D och Xioneer med flera. I fjol vann företaget om Photosynthetic B.V. priset. Företagets vd Alexander Kostenko säger att det fick mer användbara kontakter under de fyra dagarna på Formnext än det hade under de föregående 18 månaderna.

Vinnarna av Formnext Start-up Challenge tillkännages i september 2023.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127