23948sdkhjf

Han delar vd-rollen mellan Mocom och Wipag

Jens Kaatze, vd för Wipag Deutschland GmbH, har från den 1 maj 2023 även tagit över ledningen av systerbolaget Mocom Compounds GmbH. Båda företagen ingår i den internationella, familjeägda Otto Krahn Group med säte i Hamburg, Tyskland.

Ian Mills, tidigare vd för Mocom lämnade över det operativa ansvaret för företaget till Kaatze som en del av en planerad ledarskapsövergång i slutet av april. Mills kommer att förbli knuten till koncernen fram till slutet av året.

Jens Kaatze har varit anställd inom koncernen Otto Krahn Group sedan oktober 2021 och vd för WIPAG sedan december 2021.

I ett uttalande säger Jens Kaatze att han tycker att portföljerna för Wipag och Mocom kompletterar varandra perfekt, speciellt när det kommer till den allt viktigare frågan om att erbjuda hållbara lösningar.

Dirk Sadowski, tidigare ekonomidirektör för Mocom, kommer också att överta rollen som ekonomidirektör för Wipag. IPAG.

- Genom att utse interna ledningsgrupper för att tjäna parallella roller på Mocom och Wipag, vill vi kombinera kärnkompetenserna hos båda företagen och utnyttja tillväxten på plastmarknaden, säger Philip O. Krahn, vd och koncernchef för Otto Krahn Group Krahn.

- Särskilt kommer vi att dra nytta av den ökande betydelsen av speciella termoplaster och hållbar återvinning, såväl som trenden mot lokalt producerade material, avslutar Krahn.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11